NAD Audiophile Anläggning

Säljes av Taan.  

Inlagd: 2021-10-13 17:04. Uppdaterad: 2021-10-13 17:39.


NAD Audiophile AnläggningNAD Audiophile AnläggningNAD Audiophile AnläggningNAD Audiophile AnläggningNAD Audiophile AnläggningNAD Audiophile Anläggning

4500:-

Kategori: Stereopaket    Eskilstuna: Visa på karta

Hela anläggningen är komplett för att spela musik på en audiophile nivå. Alla delar är i matchande design och färg, vilket gör det snyggt att ha i vardagsrummet.

NAD 5000 Monitor Series Compact Disc Player är en HI-END Audiophile CD spelare med mycket bra ljud. Recensionerna för denna spelaren vid tiden den släpptes var mycket positiva. Den fungerar som den ska och är i fint skick, original fjärrkontroll medföljs.

NAD Stereo Preamplifier 116 har en integrerad justeringsförstärkare för skivspelare med två typer av pickup - MM -typ och MC -typ. Det som saknas i förförstärkaren, det är en tonkontroll, men förförstärkaren behöver dem inte, eftersom NAD -ljud är anmärkningsvärt för utmärkt frekvensbalans.

Den fungerar som den ska men har ingen fjärrkontroll. Den har tydligt ljud. Inga meningslösa tonkontroller, gott om guldpläterade ingångar/utgångar. Balanserade utgångar. Exakt volymkontroll. Komponenter av god kvalitet på insidan. Dedikerad hörlursförstärkare.

NAD 214 Amplifiers är en utmärkt slutsteg. Mycket välbyggd, tung och pålitlig. Det låter väldigt bra, särskilt i mellanregistret.
NAD 214 -effektförstärkaren levererar 80 watt per kanal (8 ohm) i stereo och 240 watt (8 ohm) i mono.

Pris: 4500:- för hela grupp.

Mejla Mejla Taan.

Ändra/to bort annons Ta bort eller ändra annonsen

Anmäl annonsen Anmäl annonsen

Fler annonser från Taan

YAMAHA NG-G40
ANDERSSON HÖGTALARE OCH SUBWOOFER
Vintage Marantz 3 delar med rack
BSS Studio Monitor M-250 «250 Watt »
Rejäla Canton CT 1020DC Golvhögtalare 350 Watt
Harman kardon HK 670 & DVD 25