hifitorget.se - Logga in - FAQ

Vanliga frågor om det inloggade läget

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om det inloggade läget. Om du inte hittar svaret på din fråga här så kontakta oss på info@hifitorget.se.

Jag har annonserat förut på hifitorget. Behöver jag ändå registrera ett konto?

Ja, du behöver registrera ett konto för att kunna logga in och hantera dina annonser. Ingen har haft ett konto tidigare utan varje enskild annons hade ett eget lösenord.

Det är enkelt att registrera ett nytt konto och det är kostnadsfritt.

Jag har registrerat mig men kan inte logga in

Om din registrering gått bra får du ett e-postmeddelande som bekräftar detta. Om du inte får något e-postmeddelande eller om du varken kan logga in eller återställa lösenordet så testa att verifiera din e-postadress här. Om det ändå inte fungerar så kontakta oss på info@hifitorget.se så hjälper vi till.

Varför har ni tagit fram det inloggade läget?

Hanteringen av annonser har fungerat dåligt under lång tid där det har varit svårt att ändra annonser och näst intill omöjligt för annonsörer att få en överblick av inlagda annonser. Den nya lösningen är väsentlig mer stabil och gör det enklare att annonsera på hifitorget.se.

Vad är en versal?

En versal är ett annat namn för en stor bokstav. Det är viktigt att du skriver in ditt lösenord exakt som du gjorde när du registrerade dig. Om du skrev ditt lösenord med versaler och gemener så måste du skriva det på samma sätt när du loggar in.

Fungerar det inloggade läget med alla webbläsare?

Det är några som rapporterat att de har problem att logga in med webbläsaren Opera så använd gärna Chrome eller Firefox om du har möjlighet.